Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

* Detachering

Detachering van IT specialisten

Vanuit onze verschillende kennisteams leveren wij op basis van detachering, vakspecialisten aan onze klanten en relaties. Wij werken binnen onze organisaties altijd met Consultants en specialisten die bij ons in dienst zijn en helemaal gespecialiseerd zijn op hun eigen vakgebied. Dit hebben wij ingedeeld in verschillende bedrijven die heel specifiek kennis hebben van 1 bepaalde expertise. Deze bedrijven zijn altijd maximaal 25 specialisten groot en streven ernaar om een top5 speler te zijn of te worden op hun vakgebied.

Op dit moment hebben zijn wij gestart met 2 kennis bedrijven onder de groep te positioneren, de komende jaren zullen het aantal specialistische kennis bedrijven uitbreiden, maar altijd in kleine informele bedrijven met hele specifieke kennisgebieden.

 

Building Infrastructures

In het Kennis bedrijf waar we infrastructuur ontwerp en bouw hebben ondergebracht is groep is een groep vakspecialisten gebundeld die veel kennis hebben op het gebied van infrastructuren en cloud technology gebaseerd zijn op Linux, Microsoft en Opensource. We zijn in dit bedrijf partner van RedHat en Microsoft. Al onze collega’s zijn goed gecertificeerd en communicatief vaardig. Ze hebben veel ervaring met het opbouwen van High end omgevingen.  Heb jij expertise nodig  op dit gebied in uw bedrijf neem gerust contact met ons op.

 

Ops Engineering

Binnen deze organisatie is een authentieke organisatie die zich volledig richt op vakmanschap en passie van haar Ops Engineers. Binnen dit bedrijf werken specialistische, eigenzinnige en mondige Ops Engineers. Wij helpen onze klanten met de realisatie van It infrastructuur . Stuk voor stuk ervaren engineers en onderdeel van een bedrijf waar vakmanschap en passie kernwoorden zijn.

Mocht u op een van deze kennisgebieden hulp nodig hebben, wij komen graag langs met een consultant om u er meer over te vertellen.

Rob Strubbe, 06-28849477