Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

* Over R2 IT Groep

R2, staat voor Release 2.

Ambitie

R2 IT Groep gaat de komende jaren de IT kennisorganisatie van Nederland worden.  We gaan de komende jaren nieuwe IT ondernemingen starten samen met ondernemers en specialisten, we gaan bij R2 de mensen in hun kracht zetten. Dat betekent dat ondernemers bij ons de ruimte krijgen om te ondernemen en professionals alle ruimte krijgen om hun vak optimaal te kunnen ontplooien. Wij geloven als mensen in hun kracht staan, succes en geluk niet uit kan blijven !

Historie

René Elling en Rob Strubbe kennen elkaar al vele jaren. Ze waren ruim 20 jaar geleden collega’s bij NOS Radio en Televisie. Daarna is René een detacheringsbedrijf gestart, Attached B.V., waar Rob in dienst kwam als IT specialist. In 2004 startte Rob Unacle b.v. René werd medeaandeelhouder en adviseur. Deze samenwerking heeft ertoe geleidt dat Unacle is doorgegroeid naar een specialistisch detacheringsbureau op het gebied van Linux en Unix. Het bedrijf werd in 2012 verkocht aan Conclusion.

Kernwaardes

1. Wederkerigheid
Behandel een ander zoals ze jezelf behandeld wilt worden. Respect voor wederzijdse belangen is daarbij het uitgangspunt.
2. Delen
Wij delen onze kennis, passie en expertise met onze partners en klanten. Dat zit in ons DNA en wij geloven dat dit ons samen beter maakt.
3. Authenticiteit
Wij zien ieder persoon als een uniek en mooi mens, die met zijn of haar talenten en door zichzelf te zijn, optimaal kan bijdragen aan de ambities van onze klanten.
4. Gezamenlijkheid
Wij denken dat je alleen in gezamenlijkheid tot mooie oplossingen komt. Dat betekent dat we plannen maken waarbij er voor iedereen meerwaarde is.
5. Plezier
Naast en binnen ons werk is ruimte voor leuke dingen. Wij maken veel lol met elkaar in het werk maar ook daarbuiten.

Kennis, vakmanschap en passie

Binnen R2 IT groep b.v. staat kennis, vakmanschap en passie gezamenlijk op nummer 1, mocht jij je herkennen in bovenstaande wacht dan niet langer en kom
samen met ons verder bouwen, bel 030-6020694 voor een bak koffie !

Plan je route naar ons kantoor

Vul je vertrek adres in en bereken je route.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoon of mail.

Bezoek adres

R2 IT Groep b.v.
Symfonielaan 26
3438 EV Nieuwegein
Nederland

Parkeren kan gemakkelijk en zonder kosten voor ons pand. We beschikken over vier laadpalen voor elektrische of hybride voertuigen.

+31 30 6020694robstrubbe