Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

* Software Advies

Software Advies

R2 IT Groep heeft partnerships met verschillende softwareleveranciers. Als adviseur helpt R2 IT Groep bedrijven een goede keuze te maken in software en voor een optimale inzet van deze software.  “De keuze voor software kan heel complex zijn. Wij helpen onze klanten door de bomen het bos te zien. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het gekozen pakket aangeschaft wordt en dat de klant alleen betaalt voor de software die hij daadwerkelijk nodig heeft of gebruikt.”

Wij brengen door een goede softwarescan de eisen en wensen in kaart van de klant en gaan op basis hiervan een offerte opvragen bij verschillende leverancier, wij nemen ook de onderhandelingen voor onze rekening, dit betekend dat wij er voor zorgen dat u alleen betaald voor wat u nodig heeft en niet onnodig licenties of subscription betaald. Wij zorgen er ook voor dat uw organisatie altijd de juiste licenties heeft zodat u niet in overtreding bent als organisatie.

Als u wilt komen wij bij u langs om een demo te geven over onze uitgebreid ontwikkelde R2. Software scan om te zien of u kunt besparen op software licenties en/of subscriptions.
Op dit moment partneren wij met veel organisatie en kunnen wij derhalve u ook voorzien van de scherpste inkooptarieven.

Ook benieuwd wat wij u kunnen besparen op software, bel of mail gerust.
info@r2.nl